Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Historie​

En sikker forbindelse

Fra traditionel el-installatør til teknisk hus

​I 1979 startede El Installatørvirksomheden Birk El Service ApS som fra starten var en helt almindelig traditionel installatørforretning. Den tekniske udvikling stormer dog frem – og firmaet har udviklet sig i takt dermed. Vi måtte erfare at vores daværende navn ikke længere dækkede over alle de ydelser vi kunne tilbyde – derfor ændrede vi navnet sådan at vores moderselskab i 2009 kom til at hedde Birk TeQ A/S. Huset er delt op i 3 selvkørende enheder, som alle arbejder ud fra samme firmapolitik om, at det skal være et godt sted at være ansat, og især at kunderne skal mærke ønsket om at yde den allerbedste service – uanset om det gælder en stor eller en lille opgave.

Samarbejdet mellem de 3 afdelinger er af stor vigtighed for Birk TeQ. Det giver en fantastisk synergieffekt med muligheden for at kunne ansætte medarbejdere med så mange forskellige kompetencer. I medarbejderstaben er det med at udvikle lysten til at vide mere – og giver også chancen for helt at skifte boldbane. Men i bund og grund handler det om den mulighed der ligger i det for kunden, det er en stor fordel at el-installatøren, sikrings-leverandøren og telefoni og data-leverandøren kender hinanden, da disse områder rent teknisk er tæt forbundet. Det er lige præcis det Birk TeQ`s slogan handler om – nemlig:

- en sikker forbindelse

Birk El

Vi arbejder med alt inden for el-installationer:

nybyggeri, renoveringer, belysning, IHC, energibesparelser, reparationer, hvidevarer, klimaanlæg, varmepumpe, solceller, ventilation og selvfølgelig alt service inden for området.

Birk Sikring

Vi arbejder med alt inden for tyverisikring:

tyverialarmer, adgangskontrol, tågekanoner, tv overvågning og selvfølgelig alt service inden for området.

Birk Tele&Data

Vi arbejder med alt inden for kommunikation:

telefonanlæg, omstillingsanlæg, trådløs telefoni, IP telefoni, datanetværk, hardvare, antivirus, hjemmearbejdspladser og selvfølgelig alt service inden for området.

Gode tilbud lige nu​

Super godt tilbud på LED lyskilder

Læs mere her

Skift det gamle oliefyr ud !

Læs mere her

Kontorets åbningstider​

Åbningstider:

Mandag til torsdag » kl. 7.00 til kl. 16.00

Fredag » kl. 7.00 til kl. 15.00

Kontakt til medarbejdere:​

EL afdelingen

Tele&Data afdelingen

Sikrings afdelingen

Fokus på manglende praktikpladser​

Firmainfo

​Birk TeQ A/S

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt