Kontakt os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herning' el-installatør og elektriker

​Vores virksomhed består af en række dygtige elektrikere og el-installatører, som medbringer omfattende viden og erfaring i deres værktøjskasser.

Hos os er der ingen grænse for hvor lille en opgave må være - Vi kommer gerne og hænger din nye lampe op, eller udskifter din gamle vaskemaskine med en ny.

​Som elektriker og el-installatører lægger vi vægt på at yde den bedste service, hvor god dialog og kvalitet i arbejdet er kerneværdier. 

Vi sørger derfor altid for at projektere vores arbejde i tæt samarbejde med vores kunder. På den måde lever løsningerne både op til kundens ønsker og lovgivningens krav.​

​Læs mere om vores El-services her:

El-Installationer

Energioptimering

Solceller

El - service

Selvom vi er beliggende i Herning, kører vi gerne ud i hele Midtjylland - Ring allerede i dag og lad os aftale nærmere.

Telefon: +45 97 12 66 35

Mail: post@birk-teq.dk

Fokus på energiforbrug

Netop nu er der stor fokus på vores energiforbrug, derfor tilbyder vi en gennemgang af el-installationen af en af vores elektrikere/el-installatører.

Vores gennemgang viser, hvor det er muligt at sætte ind med energibesparende foranstaltninger, og giver dig en prioriteringsliste over mulige energioptimeringer.

Ønsker du en helheds orienteret løsning, så kontakt Birk El i dag. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så du får den bedste tænkelige løsning, ud fra dit behov.

Læs mere om energioptimeringen her

BLUE INSTALL konceptet omfatter mere end 160 autoriserede elektrikere og elinstallatører i hele landet, som alle skal leve op til en række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet.

Firmainfo

​Birk TeQ A/S

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt