Vælg det Headset, som passer til dit behov

Vi tilbyder et stort udvalg af headset, så vi finder et der passer til dit behov. Vi har alt fra traditionelle headsets med ledning, til de nyeste smarte bluetooth headset, til dig som værdsætter bevægeligheden.

Her på siden finder du et lille udvalg, fra de mest populære mærker Plantronics og Jabra - Har du særlige ønsker, kan vi også være behjælpelige med det.

Kontakt os og fortæl mere om dit behov - så finder vi den rigtige løsning.

Prøv dit headset GRATIS før du køber!

Du er meget velkomen til få et headset GRATIS på prøve i op til 60 dage - Helt uforpligtende!​​​​

_____________________________________________________________________________​______________________________________

CS 540 A/A

Konvertible Dect giver overlegen komfort, og har op til 120 meter trådløs rækkevidde, så du frit kan gå rundt og multitaske. CS540 er det nye konvertible headset, som kun vejer 21 gram og derved er markedets letteste DECT ...

Plantronics Discovery 925

Discovery 925 er et funktionelt headset med mange detaljer. Headsettet har Multipoint-teknologi, som giver mulighed for at bruge headsettet til to forskellige mobiltelefoner samtidig. Lige meget hvilken telefon der ringer, svarer du blot med et enkelt tryk på headsettet.

Jabra Pro 9400 serien

Jabra Pro 9400 serien er et multiuse headset, som kan forbindes til din fastnet og mobiltelefon samtidig. Derudover kan den kobles til din computer hvor den kan bruges til PC softphones.Basen er lavet med en touch skærm som giver nem opkaldskontrol. Headsettet kombinerer de fordele for lyd og rækkevidde, vi kender fra office headset med den praktiske komfort i et mobilt headset. Det bygger på nyeste generation af Bluetooth-teknologi som gør at opkald kan besvares op til 70 meter fra fastnettelefonen

Firmainfo

​Birk TeQ A/S

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt