Kontakt os for hjælp

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BIRK Tele&Data​

​Birk Tele&Data er specialister i telefoni og data i alle afskygninger, som navnet siger. Vi har hovedsæde i Herning og servicerer kunder i hele Danmark.

Tele&Data afdelingen er sammensat af håndplukkede teknikere, som tilsammen kan løse selv de mest komplekse opgaver. På data siden er der bl.a. Microsoft, Citrix og Cisco certificerede teknikere. På Tele siden er der bl.a. Avaya, Siemens og Cisco certificerede teknikere.

Med denne sammensætning af teknikere kan vi tilbyde dig som kunde, en helhedsløsning inden for kommunikation med tele og data.

Birk Tele&Dataer ejet af Birk TeQ A/S - Tidligere Birk El-Service ApS.

El Installatørvirksomheden Birk El har eksisteret siden 1979 og har hen over de mange år udviklet sig i takt med kundernes behov. 

​I 1999 opkøbte Birk EL-Service ApS firmaet Dansk Tele&Data Kommunikation og firmaerne har siden haft til huse på Hedelandsvej 7. Dansk Tele&Data Kommunikation har fungeret som en selvkørende enhed – men i tæt samarbejde. Vi ser det som en stor værdi, at vi kan nyde godt af hinandens erfaringer og kompetencer.

Med indgangen til 2009 og året hvor Birk El-Service ApS fejrede 30 års jubilæum i branchen, gik Birk El fra at være et ApS til at være et A/S. Ved sammen lejlighed blev navnet ændret således,at moderselskabet fremover hedder Birk TeQ A/S, og Birk Tele&Data er afdelingsnavn for tele og data afdelingen.

Så fremover vil du møde os som Birk Tele & Data.

TELE​

Tele sørger for at virksomhedens telekommunikation er optimeret, efter de behov som i måtte have. Tele består af specialiser med udvalgte certifikater, indenfor branchens førende IT, Software og Hardware løsninger. 

Dermed er vores teknikere godt klædt på til, at optimere jeres organisations interne og eksterne kommunikation.

avaya_logo  cisco_logo  siemens_logo 

DATA​

IT'en er i dag en central spiller, for at nutidens virksomheder fungere. DATA sørger for at jeres systemer er up-to-date, og kører efter den nyeste standard.

Ligesom TELE, har vi samlet specialister med certificeringer i branchens førende systemer. Dermed kan vi give vores kunder den bedste rådgivning, i markedets nyeste teknologier.

DATA hjælper med opsætning, opdatering og service af Servere, Computere, Printere, It-baseret kommunikationssystemer og meget mere.

citrix_logo  cisco_logo  microsoft_logo

Gode tilbud lige nu​

Super godt tilbud på LED lyskilder

Læs mere her

Skift det gamle oliefyr ud !

Læs mere her

Kontorets åbningstider​

Åbningstider:

Mandag til torsdag » kl. 7.00 til kl. 16.00

Fredag » kl. 7.00 til kl. 15.00

Kontakt til medarbejdere:​

El-afd: Medarbejdere

Tele&data: Medarbejdere

Sikring: Medarbejdere

Fokus på manglende praktikpladser​

Firmainfo

​Birk TeQ A/S

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt