ABA anlæg - brandsikring Herning og Jylland

Intet er vigtigere end at passe på mennesker og værdier. Hurtig handling en af de bedste forudsætninger for at kunne redde både liv og værdier i forhold til brand.

Vi kan tilbyde brandsikring – et ABA anlæg - til både små og store virksomheder. Vi har et stærkt samarbejde med Anker & Nygaard og i fællesskab kan vi tilbyde et sikkert og ikke mindst et godkendt produkt.

Et ABA anlæg sikrer at personer i bygninger advares meget tidligt hvis der skulle opstå en brand – allerede ved første røgudvikling bliver brandvæsnet alarmeret.

Et ABA-anlæg er opbygget af en central – hvortil der er tilknyttet detektorer rundt i bygningen. Disse detektorer kan have forskellige funktioner, alt efter hvad man ønsker at opnå – feks. alarmering til brandvæsen, aktivering af lydgivere, varslingsanlæg, røgventilation, lukning af branddøre osv.

ildlogo anker & nygaard

   Kontakt os for meget mere info om brandsikring​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Forkortelser og kort forklaring på elementer der kan tilknyttes et brandsikringsanlæg:

ABA – automatisk brandalarmeringsanlæg

AVA – automatisk varslingsanlæg

ABV – automatisk brandventilation

ABDL – automatisk branddørlukning

ARS – automatisk rumslukning

AVS – automatisk vandsprinkle

Det er vigtigt at et brandsikringsanlæg er dimensioneret i forhold til den risiko der er tilstede. Et fejlprojekteret anlæg vil kunne give en falsk tryghed. Vi følger DBI Retningslinie 232 som grundlag for projektering, installation og vedligeholdelse.

Før anlægget kan tages i brug og alarmoverførsel til brandvæsenet etableres, skal der foretages inspektion af anlægget og skal godkendes af et akkrediteret selskab.

Firmainfo     

​Birk TeQ A/S         

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Direktør

Sten Engsig Madsen

Kontakt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt