Wiser smart home – nok den nemmeste smart home-system til dato!

​Birk TeQ er certificeret Wiser Specialist, og er klar til at besvare alle dine spørgsmål.                                                                      

Wiser:

·​Gør din bolig mere komfortabelt, sikker og energioptimerende

·​Er velegnet til alle boligtyper: hus, lejlighed, sommerhus

·​Er et skalerbart system, der løbende kan udvides fra et rum til hele huset

·​Er nemt at bruge, da det styres med en intuitiv app, og kan aktiveres både via app’en, et batteritryk og stemmestyring. Du kan endda med samme app styre eksempelvis både hjem og sommerhus

·​Er kompatibelt med de velkendte kvalitets- og designprodukter fra LK FUGA® - det betyder både nem og hurtig   installering og ingen kompromiser i indretningen, da Wiser installeres direkte i de eksisterende LK FUGA®-   installationer.

·​Er skabt med diskret design, der passer ind i den moderne bolig

·​Kan skræddersys til individuelle behov

·​Har højeste standard inden for cybersikkerhed

·​Er et fremtidssikret system, der bygger på den Zigbee 3.0-protokollen

Ønsker du at blive kontaktet - skriv  til os her​:

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Beskrivelse af Wiser-enhederne:

Wiser Gateway

Wiser Gateway er systemets "hjerte". Det er den, der forbinder hjemmets enheder til skyen, og som gør, at man har mulighed for at overvåge og kontrollere Wiser- enhederne i boligen - uanset om man er hjemme eller ej idetGatewayen aktiverer alle Wiser enheder hvis du fx ikke er hjemme.

Wiser by SE-app

Wiser-app’en, er meget brugervenlig og intuitiv, som nærmest laver smartphonen om til en multifjernbetjening af hjemmet. I app'en tilkobles Wiser-enhederne, og det er også her, man opsætter de smarte funktioner (scenarier og automatiseringer) for lys, indeklima, overvågning, sikkerhed osv, som altid kan tilpasses individuelle behov. (Derudover kan Wiser-enhederne stemmestyres via Amazon Alexa eller Google Assistant og Wiser-batteritryk

LK FUGA® Wiser batteritryk

Wiser Batteritryk er en trådløs fjernbetjening, der forbinder grupper af enheder. Den tilkobles Wiser-app’en, og kan også indstilles til fjernstyring af forskellige scenarier. Med batteritrykket kan man imidlertid også starte sit smart-home i det små uden app og gateway - fx med en fjernstyret tænd og sluk-funktion i et enkelt rum - og derudfra udvide systemet med flere Wiser-funktioner og -enheder, når man er klar til det. Batteritrykket kan ligge ”løst” som fjernbetjening eller sættes på væggen, der hvor man ønsker det - og designmæssigt går det i ét med de øvrige kontakter i hjemmet.

LK FUGA® Wiser dimmer/lysdæmper – trådløs eller som indbygget puck

Med Wiser lysdæmperen får man smart lysstyring direkte i dine eksisterende installationer – eksempelvis i lampeudtaget i loftet. På den måde slipper man for nye ledninger eller kontakter – nemmere bliver det ikke.

Wiser trådløs Jalousistyring (indbygning)

Med Wiser solafskærmning kan man få mest muligt ud af det naturlige lys og spare på energien – og nemt styre og automatisere solafskærmning og rullegardiner, så de er tilpasset egne behov for lys og skygge inde som ude.

LK FUGA® Wiser Dobbeltrelæ/kontakt og indbygningspuck

Wiser’s kontakter/afbrydere styrer automatisk og trådløst lysene i et eller flere rum – ud fra hvordan de er blevet programmeret i app’en. Begge installeres diskret i de eksisterende LK FUGA ®-installationer i væggen – og der er derfor ikke behov for at gå på kompromis med indretningen med Wiser smart home-system.

Sensorer:

Wiser PIR/Bevægelsessensor

Med en Wiser PIR-sensor tænder lyset selv, når du har hænderne fulde, eller den kan sende sende en notifikation, når der er bevægelse i rummet efter sengetid. Sensoren overvåger bevægelse i rummet, og aktiverer de handlinger, der er indstilles i app'en. Sensoren:

-​har et enkelt og diskret design

-​kan monteres nemt på væggen eller i loftet

-​registrerer bevægelse eller lys i en 360-graders vinkel og har en rækkevide på 4 meter i diameter, når enheden er monteret i loftet

-​registrerer bevægelse eller lys i en 90 til 110-graders vinkel med en rækkevide på 5 meters radius, når enheden er monteret på væggen

-​er batteridrevet

​​

Wiser Dør- og vindue-sensor

Med dør- og vindue-sensoren kan man fx sikre, at få besked i app’en, når en dør eller et vindue åbnes. Det øger sikkerheden. Det kan også bruges til at få en notifikation, når ungerne kommer hjem. Eller det kan få udelyset til at tænde, når hoveddøren åbnes. Sensoren:

-​har et enkelt og diskret design

-​er nem at opsætte på døre, vinduer og karme

-​er batteridrevet

​​

Wiser Vandlækage-sensor

Med Wisers vandlækage-sensor kan man opdage en lækage før der sker større skade. Placer den diskrete sensor ved de skjulte vandrør til håndvask og vaskemaskine. Den trådløse lækagesensor registrerer evt. lækager, og advarer ved at sende en notifikation i Wiser-appen. Sensoren:

-​er i vandafvisende design med en lav profil, der passer under hvidevarer og installationer

-​har høj indbygget alarm (70dB ved 3m)

-​er batteridrevet

​​

Wiser Fugt- og temperatursensor

Med en Fugt- og temperatursensor kan man sikre at indeklimaet i hjemmet er i top. Den måler temperaturer og luftfugtighed og registrerer det i Wiser app'en, så man kan få en notifikation, når det er tid til at lufte ud.

Sensoren:

-​har et enkelt og diskret design

-​kan monteres nemt på væggen

-​er batteridrevet

Firmainfo     

​Birk TeQ A/S         

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Direktør

Sten Engsig Madsen

Kontakt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt