​Luftsolfanger fra SolarVenti

​Luftsolfangeren er en miljørigtig, økonomisk og funktionelt effektiv måde at ventilere din bolig på. Med den indbyggede solcelle, er den selvforsynende, og ventilere/udlufter dermed din bolig når solen er på.

SolarVenti ​er en Dansk producent, som har fokus på den høje kvalitet. Deres produkter sælges i hele sydeuropa, og er den førende producent af Luftsolfangere. 

Deres patenterede design, sikre optimal udnyttelse af solcellens naturlige varme, hvilket giver en opvarmet luft indsugning som er ca. 15-40 grader over udetemperaturen.

Luftsolfangeren giver et bedre indeklima, til gavn for dig og din bolig

​Nutidens moderne huse er ofte så godt isoleret, at den naturlige udluftning som ses i ældre huse ikke længere er tilstede. Dette betyder, at luftfugtigheden stiger og indeklimaet bliver forværret, hvilket ofte ses ved kondens på dine termoruder. 

God ventilation er derfor en vigtig del, af vedligeholdelsen af dit hus, da høje luftfugtigheder vil danne fugtskader, samt føre til svamp.​

​​

Dette kan føre til skader på materiel, men kan også have sundhedsmæssige konsekvenser. - Alt dette kan afhjælpes med en luftsolfanger.

SolarVenti fører 2 modeltyper; Basis og Kældersættet:

Luftsolfanger - Basis

Luftsolfanger - Kældersæt

Luftsolfanger - Kunde reference​

____________________________________________________________​

Hvordan fungere en Luftsolfanger?

Luftsolfangeren består af en solcelle med indbygget ventilator, denne drives af solcellen, og sørger dermed for ventilationen, når solen står på himlen. Der er hermed ikke behov for tilslutning til el-nettet.

Luftsolfangeren fra SolarVenti, er et unikt patenteret design, som trækker luften ind på bagsiden, hvor varmen fra solcellen normalt "slipper væk". Herved udnyttes varmen fra solcellen optimalt, så luften varmes mest muligt. Luften bliver opvarmet med ca. 15-40 grader af udetemperaturen, afhængigt af modellen der vælges.

Herved opnår du en løbende ventilation uden varmespild og uden en merudgift til elregningen, da hele anlægget er selvforsynende. Læs mere om hvordan luftsolfangeren fungere, og hvilke elementer du bør have for øje.

​Opnå gratis ventilering, affugtning og vametilskud

​Solcellerne i panelerne sørger for den fornødne strøm, som er påkrævet for at holde ventilationen igang. Den eneste udgift du har, er dermed selve investeringen i anlægget. 

Derefter vil anlægget selv sørge for den fornødne strøm, som er påkrævet for at drive ventilatoren, samt udnytte den generede varme til at opvarme og tørre den indsugede luft.

Fugt i kælderen? fugt_svamp_1368

Arealer særligt udsat for fugt, skal anvendes kælder anlægget, som er special designet, til at skabe den optimale affugtning. Denne sørger for at skabe en vel afbalanceret gennemstrømning af luft i kælderen, samtidig med at den opvarmede luft, sørger for at trække fugten ud af de fugtige elementer.


Læs mere om Luftsolfangeren til kælder arealer, som også anbefales til særligt fugtige omgiveler.

Nedbring mængden af Radon i hjemmet

​I huse med højt Radon niveau, anbefales ligeledes kælder modellen, da denne sørger for en højere gennemstrømning af luften, for derved af holde niveauet af Radon nede. Du kan ligeledes læse mere om Radon her.

​Ventilering af helårshuset, sommerhuset, kolonihavehuset o.lig.?​

​Til ventilering af boligarealer, er det oplagt med en Luftsolfanger, da denne ikke har et egentligt varmespild. Dette skyldes, at den luft der sendes ind i lokalet, allerede er opvarmet. I kolonihavehuset, hvor der typisk ingen elektricitet er, vil denne løsning være optimal, for at holde interiøret tørt og varmt året rundt. Find udvalgte modeller af Luftsolfangere fra SolarVenti her.

Læs ligeledes hvordan hele systemet fungere, og hvilke elementer du bør have for øje, når du vælger din Luftsolfanger.

Yderligere spørgsmål kan besvares, af vores teknikere som findes på tlf. 97126635 eller via mail.

​​​​Find den model som passer til dit behov:

Basic SV3- Basic SV7- Basic SV14 - Basic SV20 - Basic SV30- Kælder SV12K - Kælder SV20k - Kælder SV30k

Firmainfo     

​Birk TeQ A/S         

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Direktør

Sten Engsig Madsen

Kontakt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt