Kontakt os her

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El-installatør, Elektriker i Herning

​Vores virksomhed består af en række dygtige elektrikere og el-installatører, som medbringer omfattende viden og erfaring i deres værktøjskasser.

Hos os er der ingen grænse for hvor lille en opgave må være - Vi kommer gerne og hænger din nye lampe op, eller udskifter din gamle vaskemaskine med en ny.

​Som elektriker og el-installatører lægger vi vægt på at yde den bedste service, hvor god dialog og kvalitet i arbejdet er kerneværdier. 

Vi sørger derfor altid for at projektere vores arbejde i tæt samarbejde med vores kunder. På den måde lever løsningerne både op til kundens ønsker og lovgivningens krav.​

​Læs mere om vores El-services her:

El-Installationer

Energioptimering 

El - service

El -Tjek og Eftersyn

Wiser smart-home

​​

Telefon: +45 97 12 66 35

Mail: post@birk-teq.dk

Fokus på energiforbrug

Netop nu er der stor fokus på vores energiforbrug, derfor tilbyder vi en gennemgang af el-installationen af en af vores energirådgivere.

Vores gennemgang viser, hvor det er muligt at sætte ind med energibesparende foranstaltninger, og giver dig en prioriteringsliste over mulige energioptimeringer.

Ønsker du en helheds orienteret løsning, så kontakt Birk TeQ i dag. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så du får den bedste tænkelige løsning, ud fra dit behov.

​Selv om vi er beliggende i Herning, kører vi gerne ud i hele Midtjylland til lidt større opgaver - Ring allerede i dag og lad os aftale nærmere.

BLUE INSTALL konceptet omfatter en lang række autoriserede El-installatører i hele landet, som alle skal leve op til en række kompromisløse krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet.

Firmainfo     

​Birk TeQ A/S         

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Direktør

Sten Engsig Madsen

Kontakt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt