Valg af Alarm, Vagt & Forsikring

Vælg altid en AIA-installatør

​Som certificeret AIA-installatør stilles der særlige krav til indbrudsalarmanlægget(AIA), samt projekteringen, installering og service som installatøren skal overholde. Certifikatet sikre at din virksomhed, overholder det sikrings niveau, som er påkrævet af Forsikringsselskaberne.

Birk TeQ er AIA-installatør, og har været KLS certificeret siden 2007, og ISO 9001 certificeret siden 2019.  Certifikatet sætter krav til ekspertisen hos vores teknikere, i hele processen.

Endvidere sikre Certifikatet dig ligeledes, at alarmanlægget er godkendt af forsikringsselskaberne, samt anbefalet af rigspolitiet, hvilket sikre din forsikringssag. – Læs mere om forsikringer under forsikringsafsnittet.

Ved at vælge en AIA-installatør, som er godkendt af Forsikring & Pension, sikre du dig godkendt ekspertise, anlæg og rette dokumentation, hvis uheldet skulle være ude.

Sikre dig altid at din AIA-installatør er registreret hos Forsikring & Pension, samt at denne levere dokumentation for at anlægget er etableret i overensstemmelse med forsikringsbetingelserne.

Forsikring

Forsikringsaftalen som du indgår med Forsikring & Pension, vurderes altid ud fra hvilket sikringsniveau din virksomhed befinder sig i. Sikringsniveauet vurderes ud fra risikoen for indbrud, hvilket afhænger af attraktiviteten af dine varer, samt særlige løsøre.

Sikringsniveauet løber i seks niveauer: 10 som det laveste, til og med 60.

Hvilket alarmsystem der kræves af forsikringsselskaberne, afhænger dermed af dit sikringsniveau – dette niveau fremgår af din forsikringsaftale. Her finder du en liste over de anlæg som er godkendt, samt hvilket sikringsniveau de tilhører.

Ved tilfælde af indbrud, er det din AIA-installatør som frembringer den nødvendige dokumentation for at alarmanlægget har virket efter hensigten, hvilket er nødvendig i en forsikringssag.

​​

Sådan vælger du og din virksomhed AIA-installatør og vagt Læs: alarmpjece.pdf​

Alarm

Hvilket alarmanlæg, der passer til dit behov, afhænger af dine præferencer til omfanget af sikringen, samt hvilket sikringsniveau dit hus/virksomhed befinder sig i.

Alarmen - Birk TeQ anbefaler Iconnect, som er godkendt af Forsikring & Pension, samt har en bred vifte af tilbehørsmuligheder, så du får den sikring som passer til netop dit hus. Læs mere om alarmen

Videoovervågninger blevet en mere almindelig del af hussikringen, da denne giver unikke billeder til den efterfølgende forsikringssag samt efterforskning. Endvidere giver videoovervågningen en præventiv effekt, overfor kommende indbrud. – læs om vores videoovervågning.

Røggenerator - Med en tågekanon, bliver det sværere for tyvene at orientere sig, under et indbrud. Det betyder at de har sværere ved at finde de ting de søger, samtidig med at de vil have svære ved at finde ud. Vores erfaring siger, at en tågekanon og en sirene vil stresse tyvene, til hurtigt at forlade stedet. Du kan læse mere om tågekanonerne

Kontrolcentral og vagtfirma

Alle alarmer fra et indbrudsanlæg skal transmitteres til en af rigspolitiet godkendt kontrolcentral, der modtager og behandler alarmen. Kravet om at reagere på en alarm, er mulig selv at opfylde, eller du kan købe ydelsen hos et vagtfirma.

Ved selv at opfylde kravet indstilles alarmen til at tage direkte kontakt, til et forudbestemt telefon nr. som derefter har pligt til at reagere på alarmen.

Vælges et vagtfirma, skal denne være registreret i Pension & Forsikring.

Det er vagtfirmaet og kontrolcentralen der skal overholde og dokumentere opfyldelsen af sikringsniveauets-reaktionstid.

Gode tilbud lige nu​

​​

Skift det gamle oliefyr ud !

Læs mere her

Kontorets åbningstider​

Åbningstider:

Mandag til torsdag » kl. 7.00 til kl. 16.00

Fredag » kl. 7.00 til kl. 15.00

Kontakt til medarbejdere:​

El afdeling og Administration

Telefoni

Data

Sikring

Fokus på manglende praktikpladser​

Firmainfo     

​Birk TeQ A/S         

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Direktør

Sten Engsig Madsen

Kontakt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt