​Panasonic Aquarea ​5kW monoblock luft/vand Varmepumpe - WH-MDC05F3E5

Højt ydende Monoblock med enkeltfaset opvarmning og køling.

Mono Block

Nye huse op til ca. 200m2

COP-værdi: 5,08 ved 7/35 grader.

COP ved +2°C (opvarmning af vand ved 35°C): 3,75

COP ved -7°C (opvarmning af vand ved 35 °C): 2,98

​Opvarmning: Min / Max °C -20 / +35

Varme temp.: 25-55 grader

Køle temp.: ​ 5-20 grader

Mål (H x B x D) mm 865 x 1.283 x 320

Pris: Ring for nærmere info

Luft/Vand varmepumper

Luft/vand varmepumpen udnytter den varme der er i luften, til at opvarme vandet i systemet. Varmepumpen kan nemt tilsluttet det eksisterende opvarmningssystem som er i huset, via vandtilførslen som er indbygget i systemet.

Luft/vand varmepumpen er et godt valg til dig, som har et vandbaseret opvarmningssystem i huset, i form af radiatorer, gulvvarme o.lig. Med en installeret varmvandsbeholder, er det ligeledes muligt at opvarme brugsvand, så du får det mest mulige ud af din varmepumpe.

Luft/vand med Mono eller Split

​Når man vælger en Luft/vand varmepumpe fra Panasonic, skal man gøre op med sig selv hvordan anlægget skal fordeles. Har man den fornødne indendørs plads, vil man med fordel kunne benytte et Split anlæg, som består af en inde og ude del. Har man ikke den fornødne plads indendørs, har man mulighed for at få monteret et Mono anlæg, som består af ét samlet modul. Mono bloc kan, i de fleste tilfælde, tilsluttes direkte til det eksisterende varmeanlæg.

Har du radiatorer eller gulvvarme i huset, er en Vand/Luft varmepumpe, en god investering for dig. ​Begge anlæg kan tilsluttes opvarmningen og/eller varmvandsbeholderen i huset.​

​Monoblock​ 5kW varmepumpe

​Monoblock 5kW varmepumpen er markedets bedst ydende, med sin imponerende COP-værdi på 5,08. Hvilket svarertil at den formår at fremskaffe 5,08kW varme, for hver 1kW strøm den forbruger. Til sammenligning bruger enalm.radiator 1-1kW, hvilket også er illustreret nedenfor:

​Med monobloc kan du tilslutte varmepumpen direkte til varmvandsbeholderen og gulvvarmen. Nedenfor ses et eksempel på en typisk installation af en monobloc.

A: Udendørs

B: Varmtvandsbeholder (200 eller 300 l)

C: Teknikområde

D: Indendørs​​

Firmainfo     

​Birk TeQ A/S         

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Direktør

Sten Engsig Madsen

Kontakt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt