​Varmepumper i Herning og Midtjylland

​Vores dygtige montører har mange års erfaring i rådgivning og montering af varmepumper i de 3 kategorier; Luft/luft, Luft/Vand og Jord/Vand varmepumper. Vores topsellert er fra producenten Panasonic, men vi er også leveringsdygtige i Bosch, Danfoss, Nilan og mange flere.

Hos os sælger vi ikke bare varmepumper, vi sørger for at I får den mest optimale løsning til netop jeres hus, samt sørger for at jeres løsning bliver monteret og kørt i stilling, så I nemt selv kan tage over.

Rådgivning om varmepumper og energioptimering

​Birk TeQ yder kvalificeret rådgivning om varmepumper og energioptimering. Vi gør det nemt for dig at vælge den helt rigtige løsning med en professionel og personlig vejledning fra første step.

Kontakt os straks - så finder vi sammen ud af hvilken type varmepumpe der passer til dit behov.​ Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en effektiv varmepumpe løsning.

Selvfølgelig kan vi efterfølgende udføre serviceeftersyn på din nye varmepumpe. Vi opretter en fast serviceaftale, sådan at du altid er sikret optimal drift.

Hvilken varmepumpe er den rigtige for dig?

En varmepumpe er et varmeanlæg, der udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme boligen. Selvom varmepumper bruger el, er de billigere i drift end almindelig elvarme. En varmepumpe bruger kun ca. en fjerdedel af den elektricitet, som en el-radiator bruger til at opvarme et hus.

I princippet kan varmepumper anvendes i alle typer huse. Anlægget er på størrelse med et køleskab og kan feks. installeres i en kælder eller et bryggers. Ved luft-til-luft varmepumper er den største del af anlægget udendørs. Indvendigt sidder varme/blæse delen.

​Ved luft til vand eller jord til vand-varmepumper sendes den varme der produceres ud i et vandbåret system.


Det er vigtigt, at dit hus er velisoleret, når du anvender en varmepumpe som primær opvarmnings kilde. Hvis huset ikke er velisoleret, vil varmepumpen have svære ved at køre stabilt og jævnt, og det er med til at forkorte levetiden.

Der findes 3 forskellige typer varmepumper:

Læs også hvordan du opnår en besparelse på 75% med din varmepumpe

Firmainfo     

​Birk TeQ A/S         

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Direktør

Sten Engsig Madsen

Kontakt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt