Smartphones & Tablets​

Lad teknologien optimere kommunikationen​

Smartphones og Tablets er to teknologier, som er blevet hvermands eje - men desværre er det ikke alle virksomheder, som formår at udnytte disse kommunikationsmuligheder.

Vores teknikere hjælper din virksomhed, med at få det bedste udbytte ud af smartphones og Tablets igennem bla. Uni-tel - Derudover er vi også forhandlere af Smartphones, og skaffer præcis de modeller som din virksomhed foretrækker.

Når du køber din elektronik hos Birk TeQ, sørger vi altid for opsætningen er 100% i orden, inden leveringen finder sted.

Tablets:

Flere ordrestyrings- og projektstyring apps tilbydes til de mest gængse platforme, såsom ios og Android.

Ligeså er flere danske leverandører, begyndt egen produktion af apps til varebestilling, for at lette processen for ​deres kunder. Herigennem opnår du via din tablet, en nem adgang til netop denne varebestilling.

Endvidere benyttes tabletten af mange, som en transportabel computer til de rejsende eller på byggepladsen - som alternativ til den bærbare computer.​

smartphones billede

Smartphones:

Smartphonen har medført en øget fleksibilitet på arbejdspladsen, nærmest uanset hvilken funktion den ansatte måtte have. Tjek mail på farten, søg en varer hos leverandøren, eller find hurtigt kundens kontaktoplysninger, er bare nogle af de muligheder denne bidrager med.

Flere danske leverandører har egenproducerede apps, hvor det er muligt, på en nem og overskuelig måde, at bestille varer igennem. Herved kan du bestille varer hjem, uanset hvor du befinder dig.

Med Uni-Tel bliver din smartphone en del af telefonanlægget, uden yderligere komplikationer. Samtidig findes flere ordrestyring- og projektstyrings apps til netop Smartphone og Tablets, som skaber endnu flere muligheder.

Bestil din Smartphone eller Tablet igennem Birk TeQ

Slip for bøvlet når du bestiller dine mobileenheder hos os

Vi sørger for at de er klar til brug, når du modtager dem, og har du Uni-Tel abonnement er de selvfølgelig opsat til dit telefonanlæg.

Vores prissætning følger den ønskede models dagspris, og det er derfor nødvendigt at kontakte vores tekniker for en given pris.

Ring på ​+45 97 12 66 35

Firmainfo     

​Birk TeQ A/S         

CVR: 85735519​​

Adresse

Hedelandsvej 7

7400 Herning

Kontakt

Telefon: +45 97 12 66 35

E-mail: post@birk-teq.dk

webuser_647847 i Herning, Midtjylland, DK på Houzz

Direktør

Sten Engsig Madsen

Kontakt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt